lauantai 2. helmikuuta 2013

VirkkaushulluusTäällä on iskenyt jonkin sortin virkkausvimma. Olen varsinaisesti virkannut todellakin viimeksi ala-asteella joten tämä on outoa. Tämä on kyllä aivan ihanaa ajanvietettä eikä virkatessa tule ajateltua mitään ylimääräistä (toki nyt eletään niitä aikoja, että aika pitäisi käyttää johonkin aivan muuhun).

Olen vielä vähän harjoitteluasteella mutta jokaisesta työstä tulee edellistään parempi! Nyt työn alla on iso valkoinen kori.

6 kommenttia:

 1. IHANAA! Ja mitä värejä, tykkään! Mistä oot ostanu matonkuteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko koukuttavaa touhua! Kuteet on kaikki hankittu Seinäjoen Rustoopuorista, vähän samantyyppinen paikka kuin Vaasassa Loftet. Siellä on lankoja ja kaikkee käsityökamaa.

   Poista
 2. Eikä!?!? Ostaatko tehdä noita!?!?! Mäkin haluaisin, mutta en tiedä pystyykö niitä itse opettelemaan. :D Voin tehdä sit sulle tarvittaessa tilauksen ;) Aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyt varmasti opettelemaan, ei ole vaikeeta! Ainakin muutaman harjoituskappaleen jälkeen :) Otan mielelläni kyllä tilauksenkin vastaan, noita on kiva tehdä. Tarkoituksena olis tehdäkin muutamia lahjaksi mutta harjoittelen vielä pari itselle.

   Poista
 3. Löysin tieni vasta tänne, mukava löytää uusia blogeja täältäpäin! :) Samoin täältä tuli hyvä vinkki mistä löytää kuteita seinäjoelta, juuri ykspäivä ajelin keskustassa ja mietin että mistä lähden etsimään. Tein juuri tuosta samanpunaisesta maton ja koriakin houkuttais koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain seuraamaan! :) Blogisi näytti kivalta, ihania inspiroivia kuvia ja sisustusideoita. Tuolla Rustoopuorissa on tosiaan ihan hyvä lankavalikoima ja kuteissakin löytyy.

   Poista